Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Vertifarm 2022

Onder het motto "Unifying Food Systems, to grow out of a niche" verzamelde Vertifarm een mix van leveranciers en geïnteresseerden. Diverse exposanten toonden hun oplossingen voor de indoor vertical farmingsector. Sommige waren bekend, terwijl er ook verrassende nieuwe producten werden gespot, zoals van startups waar we nog niet vaak van gehoord hebben.

Naast de beursvloer werden er diverse panels gehouden over verschillende onderwerpen. Verdeeld in drie groepen, te weten Planting seeds, Optimizing yield, en Reap what we sow, was er een overvloed aan informatie en onderzoeken die tijdens de beurs werden uitgewerkt. Door middel van workshops, rondetafelgesprekken en seminars hebben de deelnemers elkaar geïnformeerd over hun oplossingen en contacten gelegd.

Klik hier om het fotoverslag te bekijken.

Fotoreportage
Nu het evenement is afgesloten, is het tijd om te kijken wie er allemaal waren. Ontbreekt uw foto? Stuur hem gerust naar info@verticalfarmdaily.com, dan voegen we je zeker toe!


Jacob Boxhoorn en Thomas Bauer vertegenwoordigen Bosman van Zaal. Sinds vorig jaar heeft Bosman van Zaal ook een afdeling in Duitsland geopend.

Johann Waldherr en Daniel Petronelli van Wuerth Elektronik

Tim Knittel van Vertifarm en Thea Isabella Otto van de Association for Vertical Farming maakten deel uit van deze tentoonstelling. Zij constateerden dat de beurs boven verwachting is verlopen.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Publicatiedatum: