Hoe kom je tot succesvolle product- en conceptinnovaties voor jeugd? Kom meer te weten over de laatste onderzoeksresultaten, trends, kennis en marktontwikkelingen tijdens het symposium 'Just eat it?!' op donderdag 13 oktober van Brightlands in Venlo.
Er is die middag een gevarieerd programma met onder andere foodtrend-analist en innovatiestimulator Anneke Ammerlaan, Associate Professor Frans Folkvord van Tilburg University en Mark Level, Professor of Health, Education and Work van Maastricht University.
Programma
10.00 - 10.20 uur Inloop
10.20 - 10.45 uur Welkom en opening door Suzanne Bisschops – directeur Kokkerelli en programmamanager Jeugd, Voeding en Gezondheid en moderator Simone van Trier
10.45-11.25 uur Professor Remco Havermans - Bijzonder Hoogleraar Jeugd, Voeding & Gezondheid - en Mark Level - Professor of Health, Education and Work (Maastricht University) over de haalbaarheid van succesvolle interventies en producten
11.30 - 12.30 Parallelsessie - Ronde 1
1) Leer Kidsproef ontwikkelen
2) Gezonde eetomgeving: hoe wordt een school een gezonde basisschool?
3) Groente, bah! Hoe maak je groente aantrekkelijk voor kinderen?
4) Belonen van groenteconsumptie bij kinderen werkt
5) De start van jouw voedingsinnovatie op de Brightlands Campus
12.30 - 13.15 uur Lunch en inspiratieplein
13.15 - 13.55 uur Anneke Ammerlaan - Foodtrend-analist en innovatiestimulator - Eten alphaatjes in de toekomst gezonder dan generatie Z?
13.55 - 14.55 uur Parallelsessie - Ronde 2
1) Leer Kidsproef ontwikkelen
2) Gezonde eetomgeving: hoe wordt een school een gezonde basisschool?
3) Groente, bah! Hoe maak je groente aantrekkelijk voor kinderen?
4) Belonen van groenteconsumptie bij kinderen werkt
5) De start van jouw voedingsinnovatie op de Brightlands Campus
14.55 -15.10 uur Pauze
15.50 - 16.00 Associate Professor Frans Folkvord - Tilburg University – co-directeur PredictBy - De wereld van digitale foodmarketing
16.00 - 17.00 Afsluiting
Netwerkborrel en Finale Kids Proef Challenge
De kosten voor dit symposium bedragen €49,95.
Klik hier voor meer informatie en inschrijven