Prijstransparantie op de website

Rechtstreex rukt verder op in de Randstad en het Groene Hart

Het in Rotterdam gestarte initiatief Rechtstreex breidt na regio Den Haag nu uit in het Groene Hart van Nederland met vestigingen in Gouda, Boskoop en Woerden, maar ook verder in de Randstad naar Leiden, Wassenaar en Katwijk. Klanten kunnen via de webshop bestellen en de bestelling vervolgens afhalen bij een afhaalpunt of chauffeur.


Je boodschappen afhalen bij de chauffeur in Oosterheem kan nu ook, foto Rechtstreex

Rechtstreex is enkele jaren jaren geleden in Rotterdam begonnen en heeft wijkpunten in heel Zuid-Holland. De producenten liggen in een straal van 50 kilometer rond de distributiecentra in Rotterdam en Den Haag wat de vervoerskosten laag houdt. Transparantie over de kosten is voor Rechtstreex erg belangrijk. De boer of maker bepaalt de prijs,. Daarbovenop heeft Rechtstreex een standaard marge om de logistieke kosten te dekken. Op de website van Rechtstreex is te zien welke telers zijn aangesloten en welk gedeelte van de prijs naar de teler gaat.

Prijstransparantie op de website van Rechtstreex van de biodynamische trostomaten

Bron: Rechtstreex


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.