Bescheiden rol voor AGF op Vakbeurs Foodspecialiteiten

Tholen - Deze week werd in Houten de Vakbeurs Foodspecialiteiten gehouden. Voorheen werd deze beurs nog weleens in combinatie met de AGF Detail gehouden, maar, dat is verleden tijd, maar nog altijd zijn er exposanten vanuit de AGF-hoek aanwezig. De afgelopen dagen bezochten 5.809 bezoekers de vakbeurs. De sfeer op de beurs was heel gemoedelijk en voor de smulpapen was het natuurlijk weer een feestje.

De beurs richt zich onder meer op kaaswinkels, foodspecialiteiten-winkels, slagers, poeliers, biologische speciaalzaken, slijters, wijnwinkels, (luxere) horeca, cateringbedrijven, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en kookwinkels. Er waren prijzen voor de beste (kaas)noviteit, de Godfather Award 2022 werd uitgereikt en voor het eerst was er de verkiezing van het ‘Mooiste Kerstpakket 2022’ die zijn gemaakt door ondernemers en medewerkers van een foodspecialiteitenwinkel.

Op AGF-gebied kwam de Hoeksche Chips met twee nieuwe smaken en een nieuwe 100% recyclebare verpakking. Schulp kwam met nieuw sap appel/peer/gember en ook Flevosap introduceerde een nieuwe appel/gembersap en een basissmoothielijn.

De volgende Vakbeurs Foodspecialiteiten staat gepland op maandag 2 en dinsdag 3 oktober 2023 van 13.00 tot 22.00 uur in Expo Houten.

Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders

Onze collega's van Biojournaal maakten een fotoreportage van de bio-standhouders


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven