Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF-standhouders op Gastvrij Rotterdam

Tholen - Horecaminnend Nederland kon deze week weer haar lol op tijdens de Gastvrij Rotterdam in Ahoy.  Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Rotterdam Ahoy, waarmee het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers is verslagen.

Hoewel de consument de weg naar de horeca na de lockdowns weer volop heeft gevonden zijn er wel de nodige uitdagingen. Wat heeft de consument te besteden in deze tijden van inflatie? Gaat dit impact hebben op het restaurantbezoek? Sommige horecagroothandels geven juist aan dat de gestegen prijzen bij vis en vlees groter zijn. Dat zou mogelijk juist weer kansen bieden voor de AGF. Personeelstekort is aan de orde van de dag, dus alle horecazaken zijn op zoek naar gemak.

Over de beurs zelf waren de standhouders enthousiast. Het was de grootste editie sinds het ontstaan van Gastvrij Rotterdam in 2013. Het aantal standhouders uit de AGF-sector was vergelijkbaar met andere jaren.

Klik hier voor de fotoreportage van de AGF-standhouders