2022-editie van biologische beurs Natexpo in Lyon zit erop

De 2022-editie van Natexpo, de internationale vakbeurs die al meer dan 60 jaar is gespecialiseerd in de biologische sector, heeft van afgelopen zondag tot en met afgelopen dinsdag plaatsgevonden in Lyon.

De 2022-editie van de Natexpo was een belangrijk evenement voor de biologische sector, georganiseerd door Natexbio/La Maison de la Bio. In totaal zijn 1800 exposanten en vertegenwoordigers van merken en professionals binnen de biologische sector in Frankrijk en daarbuiten, voor deze editie voor het eerst bijeengekomen, een 3-daags evenement.

Op het programma stonden meer dan 200 conferenties, workshops en demonstraties, georganiseerd om bezoekers "de biologische trends van dit jaar te laten ontdekken".

Al bijna 60 jaar is Natexpo een belangrijke beurs voor alle marktdeelnemers, waar telers, fabrikanten, vertegenwoordigers van verwerkingsbedrijven, distributeurs en andere specialisten binnen de sector in Frankrijk en daarbuiten bijeenkomen.

Klik hier om de het fotoverslag van Natexpo Lyon 2022 te bekijken 

Na een uitzonderlijke groei in 2020, zit de biologische markt voor AGF-producten momenteel in een lichte dip. Wel is er – vergeleken met 2019 – volgens de gegevens van het Franse Agence Bio onlangs een stijging van de consumptie per huishouden (+11,4%) geconstateerd. De populariteit van biologische producten lijkt te verschuiven naar die voor lokale producten, too-good-to-go-producten en ethische producten.

Klik hier om de het fotoverslag van Natexpo Lyon 2022 te bekijken 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven