Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe oogstmachine voor indoor geteelde producten

Indoor farming is de snelst groeiende divisie van TTA. Recent presenteerde het bedrijf een automatische oplossing voor indoor geteelde gewassen: bHarvest.


bHarvest

De machine bestaat uit meerdere in- en uitvoerbanen, inclusief een snij-unit voor het verwerken van producten. Chris van de Vianen, Marketing manager bij TTA. "Het apparaat is gemakkelijk toegankelijk vanaf de zijkant en voorzien van een datagestuurd paneel dat eenvoudige bediening en aanpassingen mogelijk maakt."

Een wisselsysteem voor het vervangen van de messen draagt bij aan een schone werking. Daarnaast kan bHarvest worden gecombineerd met een controle- of bandweger om de gehele productverwerking te vergemakkelijken.

Volgens Peter Rietveld, Business Development Director van TTA's moederbedrijf Eurogroep, is deze machine nog maar het begin. "TTA groeit gelukkig snel en gaat vooruit. We ontwikkelen voortdurend nieuwe machines als aanvulling op onze automatiseringsoplossingen voor de indoorteelt. We streven naar de meest efficiƫnte indoor farms door de ideale omgeving te combineren met onze hightech automatiseringsapparatuur voor het hele productieproces. Dat wil zeggen, van zaaien tot planten/selecteren, oogsten en alle logistieke bewegingen daartussenin."

Voor meer informatie:
Peter Rietveld, Business development
TTA EU
+31 (0)184 69 1105
sales@tta.eu
www.tta.eu