Centraal thema eigen teelt

Red Conference en Salatrio op de Fruit Attraction 2022

Staay Food Group is van 4-6 oktober a.s. weer als exposant aanwezig op de Fruit Attraction in Madrid. Het centrale thema vormt de eigen teelt. Op twee televisieschermen krijgen bezoekers hiervan een indruk. Bovendien wordt de Red Conference peer geïntroduceerd en kunnen bezoekers uitgebreid kennismaken met de hydroponic geteelde slasoorten. 

Bezoekers kunnen voor het eerst de Red Conference peer zien. Deze eerste jaarrond beschikbare rode peer is sinds 2018 een exclusief clubras van Staay Food Group en de Belgische Fruit Veiling BFV. De afgelopen jaren is door Staay flink geïnvesteerd in het opbouwen van areaal, waardoor nu de eerste commerciële oogsten konden plaatsvinden.

Naast de Red Conference presenteert Staay Food Group ook haar indoor op goten geteelde slasoorten Salatrio en Botersla. Deze hydroponic slasoorten staan steeds meer in de belangstelling door onder meer de betrouwbare aanvoer en omdat ze dankzij hun kluit stevig bijdragen aan reductie van derving en voedselverspilling.

Tot slot worden de belangrijke Staay producten meloen, tomaat en bladgroenten belicht. Eveneens van eigen teelt uit respectievelijk Costa Rica, Nederland en Spanje (Tarragona).

Op het paviljoen van Holland Fresh Group is Staay temidden van vele andere Hollandse collega’s aanwezig met een stand van ruim 30m2: stand E05 in hal 10. 

Voor meer informatie:
Staay Food Group
Mark Loojenga
Marketing Manager
+31(0)6 1380 8981
mark.loojenga@staay.nl  
www.staayfoodgroup.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven