Ridder betrekt kantoor in Canada

Ridder Canada is verhuisd. Het bedrijf heeft een grote locatie in Leamington, Ontario betrokken. Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand organiseerde Ridder op 9 september een open huis.

In aanwezigheid van telers en partners van Ridder heeft burgemeester Hilda MacDonald van de gemeente Leamington de nieuwe locatie aan aan 229 B Talbot St. W. officieel geopend. 

Dienstverlening aan de lokale markt
Het Canadese kantoor van Ridder is een van de 7 internationale vestigingen van de Nederlandse ontwikkelaar van glastuinbouwtechniek. "We zijn al meer dan 10 jaar aanwezig met een lokaal kantoor in Canada. De vooruitstrevende en innovatieve mentaliteit van de lokale telers, kassenbouwers en installateurs is altijd de drijfveer geweest om ons lokale bedrijf op te zetten om deze groeiende industrie te bedienen", zegt Wil Lammers, General Manager bij Ridder Noord-Amerika. "De huidige trends met betrekking tot veranderende wetten en wetgevingen, schaarste op de arbeidsmarkt, levering van vers water en stijgende energieprijzen hebben onze lokale service en oplossingen nog relevanter gemaakt."

Burgemeester Hilda MacDonald van de gemeente Leamington te midden van het team van Ridder North America

Arbeidsvraagstukken
Wil legt uit dat de diensten en oplossingen van Ridder diverse innovatieve nieuwe technologieën omvatten die telers helpen om te gaan met belangrijke uitdagingen. "Momenteel worstelen telers met allerlei uitdagingen op het gebied van arbeid; van problemen met het vinden van voldoende geschoolde arbeidskrachten, tot het productief houden van het personeel naarmate de activiteiten groter en moeilijker te beheren worden. In Zuidwest Ontario helpen we veel tuinbouwbedrijven hiermee; we hebben een compleet pakket arbeidsmanagementsystemen beschikbaar die hen helpen inzicht te krijgen, grip te krijgen op hun kosten en efficiënter met hun personeel om te gaan. Tijdens de open dag toonden we onze nieuwste oplossingen en bespraken we zelfs een van de meest innovatieve oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt: onze GRoW Tomato Harvesting Robot."

Plantgerichte oplossingen
Ridder is al sinds begin jaren '70 actief op de Canadese markt. "De eerste oplossingen die we in de markt aanboden waren onze aandrijftechnieken voor het aansturen van kasluchtramen. Sindsdien hebben we veel lokale partners en klanten verworven. In de loop der jaren is ons portfolio aangevuld met vele extra technologieën, van klimaatregeling tot irrigatiesystemen en schermsystemen. Dit is wat ons vandaag de dag uniek maakt; we kunnen telers helpen met een complete lijn van slimme, verbonden oplossingen die zijn ontworpen met als doel de controle over de kasomgeving, gewasgroei en bedrijfsvoering te vergroten door een plantgerichte aanpak."

Voor meer informatie: 
Ridder
+31(0)341 416854
info@ridder.com 
www.ridder.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven