Verslag van fietstocht Freshriders voor goede doel die 36.000 euro oplevert

Afgelopen zaterdag 10 september vond de twaalfde Freshride plaats. Vroeg in de ochtend vertrokken een kleine 40 renners uit de AGF-branche bij Harvest House voor een tocht van ruim 100 of 200 kilometer richting Venlo. De opbrengst van € 36.000,- besteedt de Daniël den Hoed Stichting aan verder onderzoek en ontwikkeling van immuuntherapie in de strijd tegen kanker.

De Freshride geeft blijk van samenwerking binnen de AGF-sector. Na twee jaar afwezigheid werkten er voor de twaalfde keer verschillende vrijwilligers samen voor het realiseren van de tocht. Van het planten van het zaadje tot aan de retailer: uit elke stap van het proces was er wel iemand vertegenwoordigd.

De tocht van ruim 200 kilometer begon onder begeleiding van motorrijders en de bezemwagen bij de initiator Harvest House. De kortere tocht van ruim 100 kilometer begon bij Greenbrothers in Zevenbergen, tevens de eerste stop voor de 200 kilometer. Traditiegetrouw zijn de tussenstops bij bedrijven in de AGF-keten. Dit jaar reden de Freshriders van Greenbrothers naar Scherpenhuizen BV in Eindhoven. Vervolgens finishten zij na een hoosbui in de laatste 15 kilometer bij Wijnen Square Crops nabij Venlo.

Met dank aan de vele sponsoren en de deelnemers die de verplichting van het verkopen van groenteboxen op zich namen, overhandigen de Freshriders binnenkort een cheque ter waarde van € 36.000,-. De cheque besteedt de Daniël den Hoed Stichting aan verder onderzoek en ontwikkeling van immuuntherapie in de strijd tegen kanker.

Rob Noordermeer, Verkoper bij Harvest House en medeorganisator Freshride: “Het leuke van de Freshride is dat alle schakels van de keten zijn vertegenwoordigd in ‘het peloton’. Zo werken we op een gezonde manier naar een gezamenlijk doel: een mooie opbrengst voor de goede doelen die we steunen, maar ook het eindpunt van die dag op de racefiets.”

Voor meer informatie 
Freshriders
Honderdland 415
2676 LV Maasdijk
info@freshriders.nl
https://www.freshriders.nl/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven