Veredelaar deelt innovaties in komkommer in Canada

Op 7 september heeft Rijk Zwaan een ‘Customer Appreciation Event’ georganiseerd in Leamington, Canada, met als thema: ‘All about cucumbers'. Tijdens het event gaf een panel van komkommerexperts een kijkje achter de schermen in de verschillende delen van de komkommercyclus. Het evenement werd bijgewoond door ongeveer 100 partners, zowel live als digitaal.


 
Interactieve sessies door komkommerexperts
Verschillende komkommerexperts van Rijk Zwaan verzorgden interactieve sessies tijdens het Customer Appreciation Event. Als eerste was Björn d'Hoop, Breeding Manager Komkommer, aan de beurt. Hij gaf inzicht in hoe Moeder Natuur helpt om planten resistent te maken. Als tweede was Marcel van Koppen, Crop Coordinator Komkommer, aan de beurt. Hij besprak onder andere over de verschillende spectrums van LED en de fysiologische effecten daarvan op de plant. Ten derde gaf Jan de Jonge, Rijk Zwaan's Supply Chain Specialist Komkommer, uitleg over het proces van zaadproductie tot kwaliteitstesten en levering. Last but not least deelde Heleen van Rijn-Wassenaar, Marketing Specialist Komkommer, details over consumentenvoorkeuren en factoren die de houdbaarheid van komkommers beïnvloeden.

Innovatieve rassen te zien
De interactieve sessies werden gevolgd door een buffet, dat de ideale gelegenheid bood voor interessante discussies over de onderwerpen die door de sprekers aan de orde waren gesteld. De aanwezigen kregen ook de kans om de stands van het bedrijf te bezoeken om de innovatieve rassen te bekijken en meer te weten te komen over activiteiten zoals zaadproductie en schoning.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan Nederland
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl    
www.rijkzwaan.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven