Douwe Snel nieuwe CFO van PlantLab

Douwe Snel (41) treedt in dienst als CFO bij indoor farmingbedrijf PlantLab. Snel werkte acht jaar lang in verschillende functies bij Jumbo Supermarkten, meest recent als directeur franchise en real estate en als CFO van EMTÉ Supermarkten. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

“Douwe is de perfecte CFO om ons bij te staan in de volgende fase van PlantLab: groeien in binnen- en buitenland. Zijn internationale ervaring en expertise op het gebied van corporate finance komen daarbij goed van pas”, aldus CEO Eelco Ockers. “Ik kijk uit naar de dynamiek van een scale-up als PlantLab”, aldus Snel. “De mogelijkheden om te groeien zijn enorm en dragen direct bij aan het verkleinen van het wereldvoedselprobleem.”

PlantLab heeft in Den Bosch zijn R&D-centrum, wereldwijd het grootste op het gebied van vertical farming, en in Amsterdam een commerciële productielocatie. Behalve in Amsterdam heeft PlantLab ook een productielocatie in de Amerikaanse stad Indianapolis, op de Bahama’s en op Curaçao. Op korte termijn staan nog enkele uitbreidingen gepland.

Voor meer informatie: 
PlantLab
info@plantlab.com
www.plantlab.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven