Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Special Uitgangsmateriaal van start

Tholen - De herfst is begonnen of gaat bijna beginnen afhankelijk van hoe je telt. Daarmee loopt het teeltseizoen bij veel telers straks op zijn einde. Andere telers zijn alweer begonnen aan een nieuwe winterteelt, al zal dat minder dan normaal zijn. 

Feit blijft dat er bij elke teelt een rassenkeuze gemaakt moet worden en ook het uitgangsmateriaal uitgekozen moet worden. Toch maar eens op een ander substraat telen als de temperatuur in de kas omlaag moet?

Deze maand staan we stil bij de best mogelijke materialen om een succesvolle teelt te garanderen. Nieuwe rassen, nieuwe resistenties, kom maar op.

De kwaliteit van een teelt is onlosmakelijk verbonden aan die van het uitgangsmateriaal, maar ook het realiseren van een goede afzet of een interessante markt hangt samen met het werk voorafgaand aan de teelt. Bovendien neemt uitgangsmateriaal een belangrijke rol in de wereldwijde export van tuinbouwproducten. 

Special van start
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan uitgangsmateriaal. Wij nodigen iedereen uit een bericht in te sturen of om te informeren naar hulp bij redactionele aandacht.

Adverteren
Daarnaast is dit de tijd om als bedrijf in de spotlights te staan met behulp van een banner. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven