Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tsjechische retailer gaat groente en kruiden telen in supermarkt

Albert wordt volgens Greeen.Tech de eerste retailer in Tsjechië die zijn groenten rechtstreeks in de winkel teelt. De nieuwigheid werd ontworpen in samenwerking met de Tsjechische start-up Greeen.Tech en is te vinden in de Praagse Chodov hypermarkt. Het productassortiment omvat basilicum, dille, munt en rode sla.

"Dankzij de hydrocultuurtechnologie, die ons in staat stelt biologische producten te leveren, zullen er kruiden in onze winkel groeien. Klanten zullen in staat zijn om de meest verse kruiden te kopen die mogelijk zijn, direct ter plaatse geoogst. Dit is een innovatie die we aan onze klanten bieden om de lokale, verse voedselproductie aan te pakken," zegtJiří Mareček, directeur communicatie voor Albert-winkels.

Dmitry Lipovsky, oprichter van Greeen.Tech: "Wij bieden klanten super lokale en verse gewassen die niet alleen duurzaam zijn geteeld met betrekking tot het besparen van de CO2-voetafdruk, ruimte, en water, maar ook nog eens heerlijk smaken. Ik ben erg blij dat het Albert was die het voor ons mogelijk maakte om het concept van teelt in de winkel om te zetten in een echt project."

Voor meer informatie:
Greeen.Tech
www.greeen.tech 

 

Albert 
www.albert.cz 

Publicatiedatum: