Urban Crop Solutions uitgeroepen tot Indoor Farming Company of the Year

Urban Crop Solutions is opnieuw uitgeroepen tot 'Indoor Farming Company of the Year' in de 3e editie van de jaarlijkse AgTech Breakthrough Awards.

"Als senior bedrijf in deze nog jonge sector zijn we er trots op erkend te worden voor onze inspanningen om bij te dragen aan een betere toekomst. Met wereldwijd meer dan 60 geïnstalleerde modules en onze voortdurende groei in verkoop, leveren we duidelijk een bijdrage aan het succes van onze klanten", zegt Jean-Pierre Coene, CEO van Urban Crop Solutions.

De AgTech Breakthrough Awards hebben verschillende producten, oplossingen en bedrijven binnen de teelttechnologiemarkt uitgeroepen tot winnaars van prijzen in meerdere categorieën. De prijzen werden aangekondigd na een rigoureus proces van beoordeling en analyse van meer dan 1.600 inzendingen. Binnen de categorie Indoor Farming werden prijzen uitgereikt voor de beste leveranciers van belichtingssystemen, automatisering en omgevingsmonitoring. Urban Crop Solutions werd uitgeroepen tot Indoor Farming Company of the Year als erkenning voor hun complete aanbod.

"We zijn vereerd dat we opnieuw zijn uitgeroepen tot Indoor Farming Company of the Year. Het is opnieuw een erkenning van het feit dat onze aanpak succesvol is geweest en nog steeds is", zegt Jean-Pierre.

ROI, de basis van elk project
Als end-to-end leverancier van indoor farming oplossingen, begeleidt Urban Crop Solution zijn klanten door het hele traject van indoor farming, van indoor biologie en onderzoeksproeven in het eigen onderzoekscentrum tot bedrijfsplanning, technologie, installatie, after-sales ondersteuning en onderhoud. 

"We hebben altijd gezegd dat ons verkoopconcept een op ROI gebaseerde aanpak is en zal blijven. Daarbij willen we samen met onze klanten de juiste gewassen selecteren voor hun markt of eindtoepassing. En ervoor zorgen dat ze een solide en haalbaar businessplan hebben voordat ze tot verkoop overgaan. Door de jaren heen hebben we steeds gepoogd ons volledige aanbod verder te verbeteren", zegt Maarten Vandecruys, oprichter en CTO van het bedrijf.

Urban Crop Solutions blijft zijn waardeaanbod diversifiëren en verbeteren met verschillende nieuwe productupdates, commerciële partnerschappen en vorig jaar nog met een financieringsplan.

Bovendien heeft het bedrijf met zijn ModuleX-teeltfaciliteit elektrische efficiëntie bereikt, een indicator die van groot belang is in vertical farming. Daarnaast zijn er samenwerkingen op het gebied van biotech en cellulaire landbouw, een spraakmakende aankondiging van een ModuleX-projectverkoop in Saoedi-Arabië en meerdere verkoop- en onderzoekssamenwerkingen op lokaal niveau.

Voor meer informatie:
Savin Koc (marketing manager) 
Tel: +32 471 561 352
sako@urbancropsolutions.com
Urban Crop Solutions
info@urbancropsolutions.com
urbancropsolutions.com      


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven