Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kassenbouwer helpt Australische teler weer met uitbreiden

Voortbouwend op een twee decennia lange samenwerking, kreeg Apex Greenhouses onlangs de opdracht voor de bouw van de volgende fase van de uitbreiding voor de Flavorite Group in Tatura, Australië.

Flavorite is al een grote glastuinder in Australië met 64 ha onder glas verspreid over vier locaties. Deze uitbreiding van 12 ha brengt hen op 76 ha onder glas.

"Het is altijd een plezier om met het hele team van Flavorite te werken", zegt Folco Faber, directeur van Apex Greenhouses. "We hebben het volste vertrouwen in onze werkrelatie. Ze zijn heel precies in hun werk, waardoor we maximale waarde kunnen toevoegen aan elk project."


Folco Faber en Chris Millis bij de opening van de onlangs voltooide uitbreiding van 6 ha bij Tatura

Chris Millis, COO van de Flavorite Group: "Apex geeft ons echt wat we nodig hebben in termen van een kasaannemer: kennis en naleving van de lokale regelgeving, een moderne kasconstructie met componenten van topkwaliteit, een efficiënte bouwploeg, en natuurlijk een scherpe prijs."

De funderingswerkzaamheden voor de 12 ha zullen in november van start gaan, de aanplant zal naar verwachting in juli 2023 plaatsvinden.

Voor meer informatie:
Flavorite
flavorite.com.au

Publicatiedatum: