Thomas van den Driessche nieuwe CEO van Robovision

Jonathan Berte is teruggetreden uit zijn rol als CEO van Robovision. Jonathan is nu voorzitter van de raad van bestuur en heeft zijn vorige functie overgedragen aan Thomas van den Driessche. Thomas is al sinds 2021 voorzitter van de raad van bestuur. Robovision ontwikkelt algoritmes voor agrarische robots.

Als voorzitter van de raad van bestuur zal Jonathan Thomas het Robovision-team actief blijven ondersteunen, omdat zijn focus zal liggen op het maximaliseren van de impact op belangrijke kansen voor het bedrijf.. Jonathan zal strategische partnerschappen smeden, visie-AI uitdragen en Robovision naar nieuwe markten over de hele wereld brengen, zo valt te lezen in een persbericht.

"Als oprichter kijk ik voortdurend verder dan de kortetermijnhorizon en houd ik ideeën in een vroeg stadium in onze markt in de gaten. Vanuit dat perspectief kan ik je vertellen dat het nog steeds dag 1 is voor AI," zegt hij.

Jonathan Berte en Thomas van den Driessche 

"Thomas is de juiste keuze voor de functie met zijn ervaring in tech als CEO van Newtec en directeur van ST Engineering iDirect, een in de VS gevestigd satellietcommunicatiebedrijf. Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring in strategie, verkoop en marketing mee om Robovision naar het volgende niveau te tillen," zegt Jonathan.

Jonathan deelt verder zijn ambitie om hun platform wereldwijd te vestigen als een belangrijk element in het technologische ecosysteem dat de succesvolle toepassing van vision AI versnelt. Om dat te bereiken, moet Robovision zijn manier van werken voortdurend verbeteren en een doorgewinterde leider zal dat werk versnellen.

"De persoonlijke match met Thomas is ook een belangrijk onderdeel van mijn beslissing. Hij was in een mum van tijd op de hoogte van alle aspecten van ons bedrijf. Samenwerken met Thomas voelt nu al als een perfecte match om samen een schitterend groeiverhaal te schrijven."

Voor meer informatie:
Robovision
www.robovision.ai 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven