Minder systeembeheertijd en lagere systeemkosten met systeem voor arbeidsmanagement

Arbeidsmanagementsystemen kunnen de efficiëntie van werknemers met 5-10% verbeteren, afhankelijk van de bestaande processen. Daar is Adam Forbes van BumperCrop van overtuigd.

De systemen maken het mogelijk om regelmatig en onbevooroordeeld feedback te geven over de prestaties van de werknemers en ze maken het gemakkelijker om goede werknemers te belonen. Ze leveren ook nauwkeurige gegevens over de prestaties van de oogst, waardoor de organisatie sneller en meer continu kan leren en verbeteren.

Een belangrijke factor bij de keuze van een arbeidsmanagementsysteem is de hoeveelheid werk die het systeem automatiseert. Managers hebben het druk en hebben niet veel tijd om de activiteiten van de werknemers te volgen, gegevens te controleren en het personeel op te leiden in het gebruik van het systeem, weet men bij BumperCrop.

Een andere belangrijke factor is de kostprijs, ziet Adam. "Het heeft geen zin meer om veel voor een systeem te betalen, alleen omdat het van een bekend merk is. Met de moderne technologie is het nu gemakkelijk om systemen aan te passen aan de individuele behoeften van telers en om mogelijkheden en gegevens in verschillende systemen te integreren. Bovendien kunnen onderhoud en aanpassing aan individuele activiteiten op afstand worden uitgevoerd. Dit betekent dat buitensporige kosten die in rekening worden gebracht door verkopers die diensten bundelen, niet langer gerechtvaardigd zijn."

Ervaring teler
Roger Liu is de assistent-teler bij de Nieuw-Zeelandse teler Gourmet Mokai, waar hij toezicht houdt op tot 60 arbeiders die werken aan 10 verschillende taken in verschillende variëteiten en verpakkingstypes. Hij gebruikt het BumperCrop systeem al bijna 3 jaar om hem in staat te stellen deze complexiteit met gemak en tegen een betaalbare prijs te beheren.

In totaal besteedt hij 2,5 uur per week aan het beheren van het systeem om ervoor te zorgen dat alle gegevens en rapportage 100% accuraat zijn. Dit komt neer op 2,5 minuten per week per werknemer. Als dit gedetailleerde toezicht handmatig zou moeten worden gedaan, zou dit uren per werknemer kosten. Dit is mogelijk dankzij het snel scannen van gegevens, geautomatiseerde gegevenscorrectie en slimme functies die de kans op fouten uitsluiten.

98% van de geregistreerde gegevens is in eerste instantie correct dankzij het gebruiksgemak van het systeem, wat betekent dat er minimale tijd nodig is om gegevens te controleren en corrigeren. Liu: "Een geweldige functie is de gepersonaliseerde takenlijst. Werknemers kunnen een takenlijst toegewezen krijgen op basis van hun vaardigheidsniveau. Zo is het onwaarschijnlijk dat ze de verkeerde job selecteren. Ik kan ook een kaart bekijken met al het werk dat op de hele site is gedaan, waardoor ik rijen kan aanwijzen die aandacht nodig hebben."

Omdat het systeem eenvoudig te gebruiken is door de werknemers, neemt de training minimale tijd in beslag. De medewerkers hebben slechts enkele seconden nodig om het werk in een rij te registreren met behulp van persoonlijke scanners. Rapporten worden automatisch gegenereerd in het specifieke formaat dat elke teler nodig heeft, zodat er geen verder werk nodig is om alle gegevens te verkrijgen die nodig zijn om het bedrijf effectief te beheren.

Voor meer informatie:
Adam Forbes
BumperCrop
+64 27 351 2512
info@mybumpercrop.com 
www.mybumpercrop.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven