Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Waterstofinitiatieven in de tuinbouw gezocht

De glastuinbouw beleeft momenteel uitdagende tijden, met name op gebied van energie. Dat weerhoudt Glastuinbouw Nederland, telers, toeleveranciers en onderzoekers niet om de mogelijkheden in de energietransitie te blijven onderzoeken. Bijvoorbeeld op gebied van waterstof.

Samen met de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen zijn de energiespecialisten van Glastuinbouw Nederland momenteel bezig met het inventariseren van de bestaande en toekomstige initiatieven op het gebied van waterstof. Het is de bedoeling om deze initiatieven met telers en initiatiefnemers te bespreken tijdens een bijeenkomst over de kansen van waterstof in de tuinbouw. Daarin wordt ook bekeken of er extra subsidiemogelijkheden zijn voor dergelijke projecten.

Aanmelden en meer informatie
Telers, initiatiefnemers en geïnteresseerde pioniers op dit gebied worden van harte uitgenodigd om hun ideeën op voorhand te delen. De realistische ideeën worden tijdens een bijeenkomst besproken samen met geïnteresseerde telers. Telers en initiatiefnemers worden hierbij uitgenodigd voor deze bijeenkomst, georganiseerd door Glastuinbouw Nederland, Topsector T&U en BlueTerra op dinsdagmiddag 6 september. Locatie is La Place De Meern en de middag duurt van 13.00 tot 15.00 uur.

Telers kunnen zich aanmelden via de agenda op de website van Glastuinbouw Nederland.

Voor meer informatie:
Alexander Formsma
Robert Solleveld
Glastuinbouw Nederland
aformsma@glastuinbouwnederland.nl 
rsolleveld@glastuinbouwnederland.nl 

Alexander: 06 515 669 06
Robert: 06 391 110 70 of
Alexander Formsma 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven