500.000 vierkante meter scherm onderweg naar Wittenberg Gemüse

Afgelopen week is er een bijzonder konvooi met zo’n 500.000 vierkante meter schermdoek vertrokken vanuit de productielocatie van Ridder in Maasdijk richting het indrukwekkende nieuwbouw- en renovatieproject van Wittenberg Gemüse in Duitsland.  

Maar liefst vijf vrachtwagens zijn volgeladen met verschillende typen schermdoeken die uiteindelijk door de installateurs van Ridder-partner Luiten Greenhouses in de kassen van de teler in Duitsland geplaatst zullen worden.  

Het konvooi heeft schermdoeken bij voor het vervangen van doeken in ruim 15 hectare bestaande kas. Daarnaast hebben de trucks ook schermdoeken bij voor een dubbele scherminstallatie in een nieuwbouwkas van zo’n 9 hectare. Deze kas is bestemd voor de uitbreiding van het areaal met kasaardbeienteelt van Wittenberg Gemüse.  

“Ook de Duitse consument heeft de kwaliteitsaardbei uit de kas ontdekt. Met onze nieuwe kassen en dubbele scherminstallaties kunnen we straks nog beter voldoen aan de vraag naar hoogwaardige en duurzaam geproduceerde aardbeien in Duitsland”, aldus de tuinbouwondernemers. 

Voor meer informatie:
Ridder
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
info@ridder.com
www.ridder.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven