Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groen Agro Control kondigt directiewissel aan

Op 1 september stapt Bert van Tol terug als Algemeen Directeur van Groen Agro Control. De rol van Algemeen Directeur zal overgenomen worden door Jelger de Vriend. Sinds oktober 2021 was hij Directeur Business Development van Groen Agro Control. Daarvoor was hij onder meer werkzaam voor Albert Heijn, Total Produce en Normec Innovative Fresh. 

"Bert heeft Groen Agro Control samen met het enthousiaste team in de afgelopen 27 jaar opgebouwd tot een toonaangevend laboratorium in de internationale tuinbouw-, AGF- en levensmiddelensector. Wat 27 jaar geleden startte als klein lab, heeft zich ontwikkeld tot een unieke onderneming met geavanceerde laboratoria en onderzoeksfaciliteiten in Nederland en Peru. Groen Agro Control voert vandaag onder meer microbiologische- en residu-analyses uit voor de tuinbouw, AGF- en de levensmiddelenindustrie. Daarnaast staat het bedrijf bekend om haar innovatieve onderzoeksprojecten die ze samen met partners uitvoert."

In maart 2021 werd Groen Agro Control onderdeel van Normec Foodcare, marktleider in de Benelux op het gebied van Testen, Inspecteren en Certificeren. Bert zal projectmatig betrokken blijven bij de verdere ontwikkeling van Normec.

Voor meer informatie:
Groen Agro Control
info@agrocontrol.nl 
www.agrocontrol.nl 

Publicatiedatum: