Telers met containerteelt krijgen financieringsoptie aangeboden

Urban Crop Solutions en Siemens Financial Services hebben een programma gelanceerd waarbij, onder bepaalde voorwaarden, klanten van Urban Crop Solutions (UCS) kunnen profiteren van een financieringsoptie aangeboden door Siemens Financial Services (SFS). Klanten met een gezonde boekhouding zullen kunnen profiteren van deze nieuwe dienst.

"Het vinden van de juiste financiering voor innovatieve en ambitieuze projecten is voor onze klanten niet altijd evident. Deze samenwerking met SFS zal daarom de wereldwijde groei van ons bedrijf versnellen", zegt Jean-Pierre Coene, CEO van Urban Crop Solutions.

Binnenkort wereldwijd
UCS levert end-to-end teeltoplossingen aan de wereldwijde vertical farmmarkt. Het financieringsaanbod is momenteel beperkt tot de landen waar SFS vandaag actief is, maar dat zal naar verwachting veranderen, aangezien SFS haar diensten snel over de hele wereld aan het uitrollen is en uiteindelijk alle landen zal bereiken waar UCS actief is. 

"Ons doel is echter niet om jonge bedrijven tot een ‘gemakkelijke financiering’-regeling te dwingen. Ons bedrijfsmodel is altijd geweest om de haalbaarheid van alle projecten te beoordelen voordat we tot een verkoop overgaan. En dit is hetzelfde principe dat zowel wij als Siemens toepassen met dit financieringsmodel. Om in aanmerking te komen voor deze regeling zal dus nog een deugdelijk en haalbaar businessmodel moeten worden voorgelegd. Ons doel is simpelweg om de drempel voor de aanschaf van onze technologie en het toetreden tot de sector te verlagen", voegt Jean-Pierre eraan toe.

Gelijkaardige doelen
"Bijna alle projecten van Urban Crop Solutions voldoen aan de criteria voor projecten die Siemens Financial Services wil financieren. Het gaat hierbij om industriële transformatie, slimme infrastructuur en de toekomst van de gezondheidszorg", legt Christian Vermersch, accountmanager bij Siemens Financial Services, uit.

"Alle producten van Urban Crop Solutions bevatten componenten van Siemens, wat een belangrijke overweging was bij het aangaan van deze samenwerking met UCS voor de vertical farmmarkt."

Voor meer informatie:
Urban Crop Solutions
info@urbancropsolutions.com
sales@urbancropsolutions.com
urbancropsolutions.com     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven