wordt weer actief in zijn eigen bedrijf

Robert Sauer weg bij Landgard

Robert Sauer heeft de Raad van Toezicht van Landgard verzocht zijn contract voortijdig te beëindigen. Nadat de gestelde doelen van de samenwerking waren bereikt, heeft de raad van toezicht in de vergadering van maandag 8 augustus 2022 ingestemd met het verzoek.

Als eigenaar van het managementadviesbureau Weihenstephan heeft Robert Sauer Landgard in het verleden op vele manieren geadviseerd en begeleid. In het voorjaar van 2021 heeft Robert Sauer - in overleg met de raad van toezicht van de producentenorganisatie - ermee ingestemd zijn adviesmandaat in zijn eigen bedrijf te laten "rusten" om als bestuurslid bij Landgard de operationele verantwoordelijkheid over te nemen.

"De kern van mijn taak was de heroriëntatie van het bedrijf om Landgard beter af te stemmen op de strategische belangrijkste retailklanten. Daartoe werd de landelijke verkoop- en inkoopstructuur hervormd, het serviceconcept geïndividualiseerd en klantgericht uitgebreid, en werden doelgebieden gecentraliseerd en geherstructureerd. Op die manier werden branchestructuren aangepakt en efficiënter gemaakt. Ik wil Landgard en in het bijzonder de raad van commissarissen bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen maanden en het in mij gestelde vertrouwen voor deze verantwoordelijke taak," aldus Sauer.

Nu keert de oprichter van het bedrijf terug naar zijn vaderland om zich te kunnen wijden aan het adviesbedrijf. Managementadviesbureau Weihenstephan concentreert zich op herstructurering en heroriëntering, waar momenteel veel vraag naar is.

De Raad van Commissarissen dankt Robert Sauer voor de goede, constructieve samenwerking in de afgelopen twee jaar en wenst hem het allerbeste voor de toekomst.

Voor meer informatie:  landgard.de  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven