Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEA Summit East op 25 en 26 oktober

Indoor Ag-Con en het Controlled Environment Agriculture (CEA) Innovation Center, een gezamenlijk project van de School of Plant and Environmental Sciences van Virginia Tech en het Institute for Advanced Learning and Research (IALR), zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor de lancering van de CEA Summit East op 25-26 oktober 2022.

Het evenement is geïnitieerd om de CEA-sector en de academische wereld samen te brengen teneinde onderzoeks- en bedrijfsstrategieën te delen en partnerschappen op te bouwen om de toekomstige groei van de sector en zijn belanghebbenden te stimuleren. Het congres zal plaatsvinden in het IALR Conference Center in Danville, Virginia.

Tijdens dit anderhalve dag durende evenement krijgen deelnemers uit de CEA-sector de kans om deel te nemen aan de conferentie met sprekers, onderzoekers en deskundigen. Ook worden de nieuwste CEA-innovaties en -diensten gepresenteerd en zal de tijd niet ontbreken om te netwerken.

Voor meer informatie:
CEA Summit
www.ceasummit.com

Publicatiedatum: