Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Peter Persoon, directielid Beekenkamp Group, overleden

Peter Persoon, algemeen directeur van Beekenkamp Group en voormalig directeur van Deliflor Chrysanten is vrijdag 22 juli jl. onverwachts op 64-jarige leeftijd overleden. Nadat enkele maanden terug beenmergkanker bij hem werd geconstateerd en zijn algehele gezondheid verslechterde, is hij aan complicaties overleden.

Peter bleef ondanks de geconstateerde ziekte positief en zette zich tot het laatst toe gedreven in voor het familiebedrijf, zo deelt de Beekenkamp Group. "We verliezen in hem niet alleen een warm familiemens, een liefdevolle echtgenoot, vader, schoonvader en opa, maar ook een gepassioneerd directielid", zo stelt men bij het familiebedrijf. 

In 2000 is Peter toegetreden tot het familiebedrijf waar hij vol passie en gedrevenheid met An Beekenkamp de gezamenlijke functie bekleedde als algemeen directeur van Beekenkamp Group. Tevens gaf hij tot 2018 leiding aan Deliflor Chrysanten. Met zijn toewijding en nuchtere kijk op zaken heeft hij het bedrijf tot volle bloei laten komen. Het belang van zijn medewerkers altijd in ogenschouw nemend bij zijn beslissingen. Een meelevend en integer persoon die tussen zijn mensen stond.

Vanaf 2018 werd de directie uitgebreid met Peter Zaat en Marc Driessen en zij vormden samen met Peter Persoon en An Beekenkamp een hecht team. Peter heeft zich in deze functie de laatste jaren toegelegd op overkoepelende taken voor de Group, zoals algemene en financiële zaken, ICT, aardwarmte en ondersteuning bij activiteiten in het buitenland.

Peter was zeer betrokken bij de verkoop- en productielocaties in het buitenland en zal ook door de medewerkers in Colombia, Japan, China, Verenigde Stagen, Oeganda, Kenia en Ethiopië gemist worden. Directie en medewerkers van Beekenkamp Group zullen Peter blijven herinneren als een warm, integer en betrokken mens.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Group
www.beekenkamp.nl
 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven