"Door het toevoegen van spuitbomen werd onze dekwasser een echte 2-in-1-machine"

In eerste instantie was het een dekwasser, maar door het toevoegen van spuitbomen werd de machine van Besseling Techniek een echte Roofmaster, doordat er in de zomer ook krijt en coatings mee gespoten kunnen worden.

Van stofverwijderaar tot machine voor jaarrond gebruik
"Onze deksproeier was in eerste instantie ontworpen om stof en vuil te verwijderen om de lichtdoorlatendheid te vergroten. Denk aan de korte en donkere dagen in de herfst en winter en het licht dat gewonnen wordt door het dek te reinigen", zegt Jorien Plak-Schouten van Besseling Techniek.

Door het toevoegen van spuitbomen werd de Roofmaster een echte 2 in 1 machine die ook gebruikt kon worden voor het spuiten van zonwerende coatings in de zomerperiode.

"Het spuiten van een product heeft verschillende voordelen. Het houdt de warmte buiten en vermindert de lichtintensiteit", voegt Jorien toe. "Als je de apparatuur tot je beschikking hebt, kun je het product aanbrengen wanneer je dat nodig acht en ook de dosering kun je zelf bepalen. Je hoeft geen aannemer te vragen - als die er al is bij de teler in de buurt - en het is een veilige oplossing waar geen ervaring voor nodig is: aanbrengen gebeurt veilig door de machine en je hoeft niet in de dakgoten te lopen."

 

Voor meer informatie:
Besseling Techniek 
www.besselingtechniek.nl 

Jorien Plak-Schouten
jorien@besselingtechniek 
Tel: +31 6 14 72 06 93  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven