Nieuwe gezichten bij Havecon

Quirine van Gemert en Stephan Kruithof zijn de laatste twee werknemers die zich hebben gevoegd bij het team van Havecon. In onderstaande tekst stelt het bedrijf ze voor.

Stephan
Sinds een aantal maanden is Stephan Kruithof het nieuwe gezicht binnen Havecon op de afdeling Sales.  Samen met Pieter Ammerlaan is Stephan verantwoordelijk voor de verkoop van tuinbouwprojecten in Europa. Voordat Stephan zijn intrede maakte in de glastuinbouwsector was Stephan werkzaam binnen de recruitment: “Ik heb in mijn tijd in de recruitment veel geleerd om je eigen toegevoegde waarde te leveren. Doorvragen tot je de onderliggende wensen en behoeften boven krijgt, zit in mijn genen. Dat is dan ook de bijdrage die ik zal kunnen geven bij de verkoop van nieuwe projecten.”

Inmiddels heeft Stephan zijn eerste maanden erop zitten en zijn draai aardig gevonden: “Het is echt een leuk en hecht team bij Havecon. Iedereen is behulpzaam en willen je graag alles leren over hun eigen expertise. Het is dan ook erg leuk om bij een nieuw project het aanspreekpunt van A tot en met Z te zijn voor zowel je collega’s, de uitvoerders en de tuinder. Nieuwe projecten worden bij Havecon als een team aangepakt. Zo is er een zeer nauwe samenwerking tussen de afdelingen verkoop, calculatie en werkvoorbereiding om de wensen en behoeften van de tuinder te kunnen realiseren.”

Met de vraag wat Stephan zijn ervaring tot nu toe is in de glastuinbouwsector, geeft hij aan: “Van wat ik tot zo ver heb gezien is deze sector erg interessant. Het contact met de tuinders is erg persoonlijk en zeer vriendelijk. Wanneer je het over hun tuin hebt, vertellen ze je vol trots alle ins & outs. De combinatie van een interessante sector en Havecon als een hecht en gezellig team, bevalt mij erg goed!.”

Quirine
Quirine van Gemert werkt al iets langer bij Havecon. In maart stapte Quirine het kantoor van Havecon binnen als hun nieuwe PR & Marketing Manager. Vanaf de eerste dag kon Quirine zich meteen bezig houden met de HortiContact en de GreenTech: “Ik weet nog heel goed dat mij in de eerste week bij Havecon werd verteld dat ik nog anderhalve maand tot de HortiContact had en maar een maand langer voor de GreenTech. Dit was meteen een hele andere manier van het bedrijf en de sector leren kennen, maar wat het ook des te leuker maakte.”

Quirine was, voordat ze de wereld van de glastuinbouw binnenstapte, werkzaam als marketing creative in de telecombranche. Als we haar vragen hoe zij deze voor haar totaal nieuwe sector ervaart, reageert ze: “Ik vind dit nu al een geweldige sector. Echt iedereen, van collega’s, partners tot aan de tuinders, willen je met veel plezier en enthousiasme iets leren over deze sector. En daarbij is de communicatie ook nog eens erg toegankelijk en gemoedelijk.”

Vanaf haar eerste dag bij Havecon was Quirine ook al te vinden op de projecten: “Collega Pieter nam mij op mijn eerste werkdag al meteen mee naar Luiten Kwekerij, waar ze net waren begonnen met de fundering. Ik heb in de afgelopen maanden alle stappen voor de bouw van een kas kunnen meemaken, waardoor ik nu ook een duidelijk beeld heb wat Havecon onder andere doet. Maar ook wat onze strategische partner Voorwinden Groep hierin betekent.”

Quirine zet in op de naamsbekendheid van Havecon én zal daarnaast ook de focus op Atrium Agri niet uit het oog verliezen. “Havecon staat strategisch al erg sterk in de markt. Zo is Havecon als individu het directe aanspreekpunt voor turn-key projecten, maar is Havecon ook een partner van Atrium Agri. Atrium Agri biedt door het partnerschap van verschillende bedrijven binnen de internationale horticulturele sector turn-key oplossingen aan wat een interessant concept is voor investeerders in onder andere Noord-Amerika. “Ik ben dan ook van mening dat wij als Havecon daar, als het gaat om de inzet en gebruik van marketing, goed op kunnen inspelen en nog meer uit kunnen halen. Het is een uitdaging en kans waardoor ik met veel plezier naar mijn toekomst bij Havecon kijk.”

Bij een gedeelte van het machinepark van Voorwinden Groep, de strategische partner van Havecon.

Voor meer informatie:
Havecon
Stephan Kruithof, Sales Europa 
T: +31(0)6 20 70 34 25
E: s.kruithof@havecon.com

Quirine van Gemert, PR & Marketing
T: +31(0)6 89 92 09 26
E: q.vangemert@havecon.com

www.havecon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven