Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet van der Haas krijgt zilveren speld Plantum

Op vrijdag 1 juli, tijdens het afscheidsreceptie van Mertens, ontving Piet van der Haas een zilveren Plantum-speld als dank voor zijn jarenlange inzet voor Plantum. Piet is sinds 5 februari 2004 lid van de hoofdcommissie Gewasgezondheid en Milieu. Daar vertegenwoordigt hij de gewasgroepen Aardbei, prei en asperge vanuit de afdeling voedingstuinbouw opkweek.

Ondanks het feit dat Piet de Hoofdcommissie nog niet gaat verlaten maar voorlopig zijn taak nog blijft vervullen heeft Plantum toch dit moment gekozen om Piet de zilveren speld toe te kennen. Men schrijft: 'Piet is zeer betrokken bij de taken van onze Hoofdcommissie en heeft “goede” grond echt op de kaart gezet. Zeker nu de omslag gemaakt moet gaan worden naar weerbaar telen en het beschikbare middelen pakket in rap tempo smaller wordt kunnen we de kennis van Piet goed gebruiken.'


Piet krijg de zilveren Plantum-speld. Foto: Mertens

Plantum hoopt dat Piet nog enige tijd betrokken wil blijven bij Plantum. Als blijk van grote waardering voor zijn inzet voor Plantum kreeg Piet al wel de zilveren speld. 

Naast Piet ontvingen recent ook Peter van der Weijden en Peter de Bruijn recent eenzelfde onderscheiding van Plantum. 

Bron: Plantum

Publicatiedatum: