Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flex-bodem veert mee met de inhoud

Nieuwe 150 en 300 grams zachtfruitverpakking met deksel

Fonkels heeft een nieuwe verpakking geïntroduceerd. Het betreft een zachtfruitverpakking met deksel, verkrijgbaar in de formaten 150 en 300 gram. "Deze verpakking heeft een gepatenteerde en unieke flex-bodem die mee veert met de inhoud. De flex-bodem zorgt ervoor dat het zachte fruit niet geplet wordt en dat eventueel sap wordt opgevangen. Hierdoor voldoet deze 100% kartonnenverpakking ook als alternatief voor plasticverpakkingen. Het zachtfruit/bessenbakje is verkrijgbaar in twee formaten: 150 gram en 300 gram. Het 300 gram Re-fruiter Tray zachtfruitbakje is tevens ook geschikt om aardbeien in te verpakken", vertelt general manager Karel-Jan van der Klis.

Kartonnen fruitbakje van 100% gerecycled karton
"Het bessenbakje is gemaakt van gerecycled karton en wordt geproduceerd in onze BRC gecertificeerde fabriek, 100% foodsafe en na gebruik bij het oud papier af te voeren. "Door karton te gebruiken als verpakking verminder je direct het plastic afval en minimaliseer je de impact op het milieu. De fruitbakken worden gebruiksklaar en in elkaar gestapeld geleverd, waardoor je gemakkelijk en snel kan werken", aldus Karel-Jan.Alle verpakkingen zijn bij Fonkels te personaliseren, zodat zachtfruitbedrijven hun klanten naast het fruit ook een persoonlijke boodschap mee kunnen geven door middel van een bedrukking. Afgelopen maand zijn de eerste verpakkingen binnen de zachtfruitsector geleverd.

Voor meer informatie:
Karel-Jan van der Klis
Fonkels
Nijverheidstraat 22
6681 LN Bemmel
Tel: +31 26 747 0008
Mob: +31 6 129 095 21
karel-jan@fonkels.com 
https://fonkels.com/re-fruiter-tray-bessen-bakje-300-gram/ 

Publicatiedatum: