Teeltomstandigheden bewaken en aardbeien volgen met IoT-apps

Wimbledon mag dan voorbij zijn, maar de aardbeien bij Hugh Lowe Farms groeien nog steeds. Dankzij Internet of Things-technologie├źn zegt het bedrijf zo effici├źnt mogelijk te kunnen telen. En hoewel Vodafone misschien niet de eerste partner is waar je aan denkt bij het horen van dit verhaal, zijn zij wel de leveranciers van de IoT-technologie die het teeltbedrijf helpt bij het monitoren van hun teeltomstandigheden en het volgen van de 1,5 miljoen aardbeien die aan Wimbledon worden geleverd.

"Aardbeien op Wimbledon zijn iconisch, dus ze goed krijgen is een must. Hugh Lowe Farms is al 30 jaar een betrouwbare leverancier en plukt elke dag van The Championships elke aardbei met de hand bij zonsopgang, zodat ze perfect rijp zijn. Dit jaar hebben we Marion en haar team geholpen om elke dag op tijd aardbeien van de beste kwaliteit te leveren met onze MyFarmWeb- en Mobile Asset Tracking-technologie", zeggen ze.

Met de tools worden de teeltomstandigheden, inclusief temperatuur en vochtigheid, in de gaten gehouden, en met de Mobile Asset Tracking-technologie wordt informatie over de oogst na de oogst gedeeld.

Bekijk de video hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven