Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardwarmte Vogelaer en Warmte netwerk Westland gaan samenwerken

Aardwarmte Vogelaer en Warmte netwerk Westland (WnW) hebben op 21 april jongstleden een intentieovereenkomst ondertekend om te gaan samenwerken. Beide partijen zien het belang van een warmtesysteem voor het Westland en willen hier samen aan bouwen. Aardwarmte Vogelaer en WnW werken de komende maanden de concrete samenwerking verder uit. 



Door het verbinden van meerdere aardwarmteclusters in één netwerk, ontstaat een robuust warmtesysteem met een hogere leveringszekerheid voor alle afnemers.

Warmte verhandelen
Aardwarmte Vogelaer heeft al één aardwarmtedoublet in bedrijf en ontwikkelt op dit moment een tweede doublet op dezelfde locatie. Daarnaast hebben zij begin april het aardwarmteproject Green Well Westland overgenomen. De extra warmte die hierdoor beschikbaar komt én de toegang tot het netwerk van WnW zorgt ervoor dat nog meer nieuwe afnemers in de regio gebruik kunnen maken van de beschikbare warmte. Het maakt daarnaast warmtehandel met andere aardwarmteclusters mogelijk.

Bron: Warmte Netwerk Westland

Publicatiedatum: