Urban Crop Solutions en Mayer Planting Systems gaan samenwerken

Urban Crop Solutions en het Duitse Mayer Planting Systems, wereldwijde leverancier van automatiseringsoplossingen voor zowel substraatvoorbereiding als voor het vullen en behandelen van potten, zijn een samenwerkingsverband overeengekomen. Hiermee gaat Urban Crop Solutions een stap verder in het aanbieden van automatiseringsapparatuur aan haar klanten, alsmede after-sales ondersteuning en onderhoud van deze apparatuur. Urban Crop Solutions is een end-to-end leverancier van oplossingen voor indoor farming, die klanten ondersteunt met contractonderzoeksproeven, bedrijfsplanning en de engineering en constructie van indoor farms. 

De in Duitsland gevestigde machinefabrikant Mayer, met meer dan 50 jaar ervaring in gespecialiseerde randapparatuur voor de land- en tuinbouwsector over de hele wereld, bundelt zijn krachten met Urban Crop Solutions. Met hun aanbod van Balenbrekers, Grondmixers en Hopers, evenals een breed scala aan Potmachines en Trayvullers, is Mayer 'een zeer welkome partner voor de klanten van Urban Crop Solutions met hun specifieke behoeften', zegt Jean-Pierre Coene, CEO van Urban Crop Solutions. 

"Een klant wordt door Urban Crop Solutions altijd begeleid van begin tot eind, met andere woorden van 'aanvraag tot oplevering'. Onze groei-oplossingen zijn natuurlijk het hart van elke installatie, maar de behoefte aan automatisering moet ook door elke klant worden overwogen. De kapitaalinvestering in een indoor farm is belangrijk, maar even belangrijk is de operationele kost om een farm te runnen.  Hier zijn automatisering en robotica belangrijker dan ooit. Wij doen dit met partners die dezelfde kwaliteit en servicebewustzijn hebben als onze eigen installaties. De koppeling met Mayer als zijnde een premium leverancier in de tuinbouwsector maakt ons aanbod in de sector dus nog completer.”

De technici van Urban Crop Solutions zullen ook instaan voor de service op de machines van Mayer. Dit past in de visie van Urban Crop Solutions dat zijn klanten als aanbieder van end-to-end oplossingen één aanspreekpunt nodig hebben voor alle vragen van pre-sale tot na de oplevering van een installatie.

Met onmiddellijke ingang zullen de machines van Mayer worden opgenomen in de oplossingen van Urban Crop Solutions. Deze samenwerking tussen Mayer en Urban Crop Solutions zal niet alleen toegepast worden in specifiek projecten van Urban Crop Solutions, maar tevens kan Urban Crop Solutions alle machines verdelen als verkoopagent voor Mayer in België.

Voor meer informatie:
Urban Crop Solutions
info@urbancropsolutions.com
sales@urbancropsolutions.com
urbancropsolutions.com      


Mayer
info@mayer.de
mayer.de      


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven