Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro Businessclub Westland krijgt kijkje in de keuken bij Growers United

Tholen – Een bezoek aan het nieuwe pand van Growers United op Honderdland in Maasdijk stond al even op het lijstje bij de Agro Businessclub Westland. Woensdagmiddag 29 juni werd die wens ingewilligd. “Velen van jullie zagen het pand al wel van buiten, maar weinigen ook echt van binnen”, trapte Richard Verbeek als voorzitter de middag af.


De opkomst was goed. Achterin werden zelfs stoelen bijgeschoven

Een veertigtal geïnteresseerden greep die kans en reed tegen half drie het parkeerdek op. In een zaal met uitzicht over het Westland gingen gastheren Jan Opschoor en Stefan van Vliet vervolgens de diepte in over de koers die Growers United, tegenwoordig een coöperatie op aandelen, vaart. Tussendoor liet ook Richard, naast voorzitter van de Agro Businessclub Westland ook notaris / partner bij KRAGD Notarissen, hier kort zijn licht over schijnen.

Voor die tijd had Bram Tijmons van PATS Indoor Drone Innovations al een presentatie gegeven. Hij mocht zijn startup voorstellen en vertellen wat je allemaal met drones in een kas kunt doen. Als het aan de Agro Businessclub Westland ligt het begin van een serie waarin telkens ook een startup het podium krijgt tijdens de bijeenkomst van de club.


Presentatie PATS

Voordat er geborreld werd, liepen vrijwel alle aanwezigen eerst nog een rondje door het verpakstation in het nog altijd gloednieuwe distributiecentrum. Algemeen Directeur Jan en Financieel Directeur Stefan namen allebei een groep mee.


Rondleiding onder leiding van Jan Opschoor

In de fotoreportage van de bijeenkomst zijn enkele foto’s hiervan opgenomen, net als foto’s van de presentaties en de borrel. Bekijk de fotoreportage hier.