Tobias Geraedts (ASF Group):

"Het inzien van en delen van informatie is erg verbeterd sinds het gebruik van AgriPlace"

ASF Groep is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Ze hebben een aanzienlijke groep eigen telers en bestaan uit een aantal import en verpakkings BV’s zoals bijvoorbeeld ASF holland.
Tobias Geraedts, legt uit hoe AgriPlace Chain helpt bij automatische verzameling van certificaten en creëren van inzicht in leveranciersinformatie.

“Vanaf het begin van de implementatie is het gehele proces eigenlijk heel soepel verlopen. De kennis, beschikbaarheid en behulpzaamheid van AgriPlace is buitengewoon. Het is ons in meerdere opzichten positief bevallen. Door slechts een beetje energie erin te steken is het systeem moeiteloos te gebruiken", aldus Tobias Geraedts , IT manager About ASF Groep

Uitdaging
"Beheer en onderhouden van leveranciersinformatie vond voorheen plaats op een intern ERP-systeem, aangevuld met bestanden op interne netwerklocatie. Deze manier van werken kostte veel tijd, resulteerde in weinig overzicht en was erg foutgevoelig. Hierdoor was het moeilijk om te borgen dat altijd alle informatie up-to-date en correct was."

Oplossing
"AgriPlace zorgt ervoor dat de structuur en het overzicht in onze data verbeterd is. We zien direct waar we staan op het gebied van leveranciersinformatie door het leveranciersoverzicht in het systeem. Door de geautomatiseerde verzameling van informatie besparen we ook veel tijd. Leveranciers vinden het ook een prettige manier om informatie aan te leveren en voor ons is het vervolgens eenvoudig informatie met afnemers te delen."

Resultaat
"Het inzien van en delen van informatie is erg verbeterd sinds het gebruik van AgriPlace. Los van dat het tijd bespaart, is het ook een prettig systeem om in te werken, zowel voor gebruiker als voor de leverancier. AgriPlace heeft ons daarnaast ook goed ondersteund bij een vlotte en prettige implementatie van het systeem. Ook wordt er goed geluisterd naar feedback en blijft het systeem in ontwikkeling."

Voor meer informatie:
Simon Elting
AgriPlace
+31 (0)6 14 38 82 00
simon.elting@agriplace.com 
www.agriplace.com/chain 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven