Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studenten maken saus van afgedankte groenten en fruit

"Zo’n dertig procent van alle groenten en fruit gaat al tijdens het transport naar de plaats van bestemming verloren", legt Xander Kleintjes uit. Veel eten haalt dus niet de supermarkt of horecaketen: die houden er namelijk strikte standaarden op na waaraan dat eten moet voldoen. Met de start-up Tales sauces maken hij, en Sophie Eijking, sauzen van groenten en fruit die het nooit tot de klant hebben gehaald. Hiermee hebben ze de juryprijs gewonnen bij de Game Changers Awards.

Lees het volledige interview met hen van HvanA hier

Publicatiedatum: