“Steeds meer maaltijden maar groenten en fruit willen we zeker niet kwijt”

Tholen – De maaltijdencomponent blijft groeien bij Hemmy van Haaren in Groesbeek en met 6 à 7 meter extra koelmeters erbij kunnen ze hierin verder ontwikkelen. “De koelvitrines waren aan vervanging toe en sowieso was de winkel aan een update toe, dus deze hebben we opnieuw laten stylen”, vertelt Hemmy. “Klantenervaring, versbeleving en duurzaamheid van de winkel is hierdoor verbeterd.”

Maaltijden is echt een trend om op in te spelen voor Hemmy van Haaren. Ze bieden al 8 jaar een maaltijdservice aan voor koelverse maaltijden. Ze kunnen deze via de online webshop, telefonisch of via de mail bestellen. “Vanaf vier maaltijden bezorgen we deze gratis aan huis. Hiervoor hebben we inmiddels zo’n honderd adressen. De meeste klanten bestellen op vrijdag voor de hele week inclusief hun boodschappen.”

Hoewel het aantal meter koeling is verruimd, is de verhouding gemak en los product niet veranderd. Deze is nog altijd ongeveer 50-50 verdeeld. “Los AGF maakt nog altijd een belangrijk onderdeel uit van onze winkel en dat wil ik ook absoluut niet kwijt.” Het is volgens Hemmy niet heel moeilijk om dat stuk in stand te houden. “Groenten is wat lastiger, maar met fruit kun je je heel goed onderscheiden. Daarin kun je echt andere kwaliteiten bieden dan wat consumenten in de supermarkt aantreffen.” 

Voor meer informatie:
Hemmy van Haaren
Dorpsstraat 41A
6561 CA Groesbeek
info@hemmyvanhaaren.nl 
www.hemmyvanhaaren.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven