Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro Care pakt uit met groots jubileumfeest

2022 staat voor tomatenteler Agro Care in het teken van het 25-jarig jubileum. Helemaal aan het begin van het jaar reden voor het grote teeltbedrijf om een stevige ambitie uit te spreken. Een stevig jubileumfeest afgelopen zaterdag past in dat rijtje.


Met een welkomstwoord van de aandeelhouders werd de avond afgetrapt

Agro Care vierde het 25-jarig jubileum zaterdag met medewerkers, familie en relaties. Gastheer van de avond was Xander de Buisonjé. De avond werd geopend met een welkomstwoord van de aandeelhouders.


Berget Lewis en Xander de Buisonjé 

Daarna nam Xander samen met Berget Lewis het podium over. Hierna volgde Emma Heesters. Toen het publiek goed opgewarmd was, gingen de voetjes van de vloer met Sophisticated Live, Sidney Samson en als afsluiter KrisKross Amsterdam.

Met het feest is ook een flink bedrag voor het goede doel opgehaald: € 25.000. Agro Care zal dit verdubbelen en dus € 50.000 gaan schenken aan het Sophia Kinderziekenhuis (So Fit and Fun Center).

Fotocredits: Set Vexy 

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: