Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Midstream Lighting neemt Hyperion Grow Lights over

Midstream Lighting neemt Hyperion Grow Lights over als onderdeel van een strategie om de ondersteuning voor kastelers aanzienlijk te verbeteren in de Europese en internationale tuinbouwsector.

Bij de overname is afgesproken dat Midstream het merk Hyperion behoudt voor het tuinbouwassortiment en dat ze het bedrijf zullen integreren op het gebied van engineering, Britse en Europese teelt, klantenservice en projecten.

Midstream zal ook investeren in een nieuwe teeltlijn van 20.000 stuks per jaar in een eerste fase van ondersteuning van de nieuwe Hyperion Pro-serie, die tijdens GreenTech 2022 in Amsterdam is gelanceerd.

De overname zal naar verwachting in juli 2022 afgerond zijn.

Jonathan Barton, directeur van Hyperion: "De fusie met Midstream is ontzettend goed nieuws voor ons bedrijf en onze klanten. De kracht van Midstream op het gebied van LED-oplossingen en hun ervaring in projecten versterken onze eigen specialistische expertise in de tuinbouwsector. Samen hebben we de perfecte positie om geavanceerde verlichtingsoplossingen te leveren aan telers, die behoefte hebben aan efficiƫntie en productiviteit in de kas."

Midstream toonde de nieuwe Hyperion Pro Series groeilampen, een geavanceerde serie met LED-belichtingsoplossingen, variĆ«rend van 1000 tot 4200 uMol/s, tijdens GreenTech 2022 in Amsterdam. 

Voor meer informatie:
Hyperion Grow Lights

www.hyperiongrowlights.com

 

Midstream
www.midstreamlighting.com

Publicatiedatum: