Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Simon Willemen doorgegroeid tot projectleider bij Hortiplan

"Het mobiele gotensysteem is Belgische technologie, uitgerold in alle werelddelen"

Simon Willemen is projectleider voor Hortiplan, een merk van Arvesta en wereldspeler op het vlak van innovatieve land- en tuinbouw. In zijn job heeft hij klanten en contacten in alle werelddelen. Na twee jaar als accountmanager kreeg hij bij zijn eerste baan de kans om projectleider te worden, vertelt hij in Go for happy Magazine.

“Het mobiele gotensysteem is Belgische technologie, uitgerold in alle werelddelen. We deden al projecten in China, Japan, Australië, Chili, Mexico en West-Europa. Het vormt een nichemarkt in de tuinbouw, waar we al jaren marktleider zijn. Vooral in opkomende markten als de Verenigde Staten en China is er nog veel potentieel. In verre landen ben ik zelf meestal een week of twee aanwezig om het project op te volgen. Dichter bij huis, zoals hier in Duitsland, zit ik doorgaans enkele dagen om met klanten te overleggen.”

Lees hier meer. 

Publicatiedatum: