Enza Zaden benoemt Dirk Neelis tot CFO

De Raad van Commissarissen van groenteveredelingsbedrijf Enza Zaden heeft vandaag bekend gemaakt dat Dirk Neelis met ingang van 1 september 2022 is benoemd tot Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Enza Zaden.

Jaap Mazereeuw, Chief Executive Officer van Enza Zaden: "Ik ben verheugd Dirk Neelis te verwelkomen in de Raad van Bestuur van Enza Zaden. Hij brengt een brede ervaring mee van internationale bedrijven in dynamische industrieën. Zijn diepgaande kennis en inzicht uit zijn lange carrière zullen van toegevoegde waarde zijn voor het werk van de Raad van Bestuur en zullen ons helpen bij het verder uitvoeren van onze strategie en het realiseren van onze ambities. Daarnaast verwachten we dat hij ook goed zal passen in de Enza Zaden cultuur."

Dirk Neelis: "Ik ben zeer verheugd om per 1 september 2022 als CFO in dienst te treden bij Enza Zaden en in de fascinerende wereld van de groenteveredeling te stappen. Ik zie ik ernaar uit om in deze rol  verder bij te dragen aan de toekomstbestendigheid van Enza Zaden en aan de mooie ambitie om mensen over de hele wereld toegang te geven tot een breed scala aan gezonde groenten."

Dirk Neelis
Dirk Neelis is momenteel Vice President Finance & Control bij Air France-KLM Cargo. Daarvoor bekleedde hij diverse senior management- en directiefuncties bij Air France-KLM, waaronder VP Finance & Control bij KLM Cityhopper en VP Controlling Commercial Marketing, en was hij van 2014 tot 2022 CFO bij Transavia. Dirk Neelis heeft de Nederlandse nationaliteit en behaalde zijn doctoraal Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft ook een RC, post graduate degree in Business Economics van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Voor meer informatie:
Enza Zaden
Haling 1E
1602 DB Enkhuizen
+31 (0)228 350 100
info@enzazaden.nl 
www.enzazaden.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven