Nieuw type buisrailwagen toegevoegd aan geoptimaliseerde BeNomic-lijn

Berg Hortimotive, specialist in intern transport, introduceert op de GreenTech Amsterdam een nieuw type buisrailwagen, de BeNomic EasyStar. Daarnaast zijn de twee bestaande varianten buisrailwagens geoptimaliseerd en tegelijkertijd voorzien van een nieuwe naam. Met deze nieuwe BeNomic-lijn ontstaat voor ieder type klant, in iedere markt, een passende oplossing, aldus de producent.

Sjef Loomans, Sales Manager bij Berg Hortimotive: “Met de toevoeging van de BeNomic EasyStar aan ons assortiment buisrailwagens ontstaat er voor ieder type klant, in iedere markt, een passende oplossing. Voorheen was er een specifieke markt die we niet konden bedienen, omdat voor die markt het toenmalige assortiment te hoog gegrepen was. Die markt was op zoek naar een instapmodel buisrailwagen. We zijn met deze kennis aan de slag gegaan en hier is de BeNomic EasyStar uit geboren.”

Optimalisatie en naamswijziging bestaande BeNomic buisrailwagens
Naast de nieuwe BeNomic EasyStar zijn de twee bestaande varianten buisrailwagens geoptimaliseerd en tegelijkertijd voorzien van een nieuwe naamgeving. De voormalige BENOMIC S-line gaat BeNomic Star PRO heten en is verkrijgbaar in de bekende uitvoeringen: 350, 500 en 660. De voormalige BENOMIC STAR gaat BeNomic Star 300 heten. “Door de optimalisatie kunnen er met name op transportgebied kosten worden bespaard, doordat er vele machines meer in bijvoorbeeld één container kunnen. Bovendien dragen we op deze manier weer bij aan een duurzame tuinbouw”, aldus Loomans.

Aanwezig op GreenTech Amsterdam
De verschillende BeNomic types zijn te bewonderen tijdens de GreenTech Amsterdam die van 14-16 juni plaatsvindt. Berg Hortimotive staat in een gezamenlijke stand met Royal Brinkman en HortiKey in hal 1, standnummer 01.230. De vertegenwoordigers van Berg Hortimotive gaan graag met u in gesprek welk type uit de BeNomic lijn voor u het meest geschikt is.

Verkrijgbaar via (inter)nationale dealernetwerk
De BeNomic buisrailwagens zijn uitsluitend verkrijgbaar via het (inter)nationale dealernetwerk van Berg Hortimotive. Meer informatie is te vinden op: https://berghortimotive.com/nl/benomic-lijn 
of bij één van haar dealers.

Voor meer informatie:
Berg Hortimotive
sales@berghortimotive.com
www.berghortimotive.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven