Workshop Plant Empowerment tijdens GreenTech Amsterdam

De Plant Empowerment Foundation organiseert twee gratis live ontbijtsessies tijdens GreenTech in Amsterdam. De workshops vinden plaats op woensdag 15 en donderdag 16 juni 2022 in Strand Zuid, vlakbij RAI Amsterdam. Telers en andere tuinbouwprofessionals zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van de twee workshops. Deze zijn gericht op het delen van kennis en het omzetten ervan in de praktijk. Een team van elf specialisten van Plant Empowerment zal inzichten delen in de verschillende aspecten van de plantbalans, waaronder klimaatbeheersing, belichting, ongediertebestrijding en plantgezondheid.

Plant Empowerment
De Plant Empowerment-filosofie stelt telers wereldwijd in staat om gewassen duurzamer te telen en een hogere opbrengst te bereiken. Ze nemen het natuurlijke gedrag en de groeikracht van de plant als uitgangspunt en kijken hoe ze de plant daarin zodanig kunnen ondersteunen dat de natuurlijke balans van de plant in tact blijft. Dit is een unieke, op gegevens gebaseerde manier van denken waarmee faciliteiten hun teelt kunnen verhogen en de gewaskwaliteit kunnen verbeteren. Tegelijkertijd gebruiken telers de beschikbare hulpbronnen als water, energie en voedingsstoffen op een efficiëntere manier. Als gevolg daarvan biedt deze filosofie een routekaart om zowel winstgevend als milieuvriendelijk te werken binnen de tuinbouwsector. Nu de energieprijzen stijgen, hulpbronnen steeds schaarser worden en ervaren telers moeilijk te vinden zijn, is een geïntegreerde benadering waarmee de teelt beheersbaar en schaalbaar blijft misschien nog wel belangrijker dan ooit tevoren.

Programma van de workshops
Tijdens de workshop worden de basisprincipes van Plant Empowerment gedeeld, in combinatie met praktische sessies. Deze starten om 8.30 en 10.30 uur.

08.15 uur: Welkom en ontbijt
08.30 uur: Introductie van de basisprincipes
08.45 uur: Plantbalans
09.15 uur: Energiebalans
09.45 uur: Koffiepauze
10.00 uur: Waterbalans
10.30 uur: Afsluiting

Als u graag wilt deelnemen aan een van deze workshops kunt u zich hier inschrijven: https://www.plantempowerment.com/event/greentech-breakfast-sessions/

Voor meer informatie:
Plant Empowerment
www.plantempowerment.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven