Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na faillissement wordt Niven Kunz nu bekroond met groene Michelinster

Groene-ster waardig kun je restaurant Niven zeker noemen. "We koken 80 procent met groenten, de overige 20 procent is een bron van eiwit, dus vlees of vis", leggen chef-kok Niven Kunz en zijn vrouw Virginie uit. "En daarvan proberen we zo duurzaam mogelijk te zijn. We serveren rivierkreeftjes en op de lijn gevangen zeebaars, of alleen maar vlees met een keurmerk. Daarnaast proberen we zo lokaal mogelijke producten te importeren, waardoor de transportkosten laag blijven. Duurzaamheid is meer dan alleen groenten, het gaat ook om een duurzame manier van ondernemen."

Klik hier voor de reportage van Omroep West over de groene Michelinster voor Niven Kunz

Publicatiedatum: