Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

’t Vitamientje in Hechtel ter overname aangeboden

Tholen - Reeds 30 jaar is AGF-speciaalzaak ’t Vitamientje een vaste waarde in Hechtel gelegen in Noord-Limburg (België), vlak aan de Nederlandse grens. De huidige uitbater en eigenaar van het pand heeft echter besloten er zondag 3 juli definitief een punt achter te zetten. De huidige eigenaresse, Petra Saenen, is de derde uitbater van ’t Vitamientje. Omwille van persoonlijke redenen besliste ze te stoppen en op zoek te gaan naar een nieuwe ‘groenteboer’ die de goedlopende winkel met een vaste klantenkring wil overnemen.

’t Vitamientje in Hechtel heeft een breed assortiment aan groenten en fruit met daarnaast bereidingen zoals gesneden groenten, slaatjes en pasta’s voor bij de lunch of BBQ, maaltijdsalades en soepen. Ook is er een nevenassortiment aan nootjes, GIMBER, Blueberry Fields, PIPO en sappen van Schulp. “Alles is aanwezig voor de bedrijfsvoering van een AGF-speciaalzaak, een koelcel, koeltoog, frigo’s en een keuken. De nieuwe uitbater hoeft natuurlijk niet identiek hetzelfde te doen en is vrij er zijn of haar eigen ding van te maken”, vertelt Petra Saenen, de huidige zaakvoerder. 

De winkel staat ter overname van het handelsfonds, of te huur als pand voor andere activiteiten (koop volledige gebouw met duplex appartement is ook bespreekbaar).

Voor meer informatie:
Petra Saenen
’t Vitamientje
Twaalf Septemberstraat 11/1
3940 Hechtel-Eksel
België
petra@vitamientjehechtel.be