Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ledendag Horticoop in voetbalsferen

Per vorig jaar is coöperatie Horticoop een investeringscoöperatie en gisteren, op een ledendag op de KNVB-campus in Zeist, stond men stil bij de veranderingen. Voormalig scheidsrechter Björn Kuipers sprak de vergadering toe en vertelde over het maken van snelle beslissingen, presteren onder druk en het belang van samenwerken. Daarna volgde een rondleiding over de campus, waarbij o.a. een kijkje werd genomen bij de VAR, het sportmedisch centrum en de trainingsvelden van het Nederlands elftal.

Uiteraard werd er tijdens de bijeenkomst ook stilgestaan bij de investeringen die Horticoop wil gaan doen in de sector, en kwamen enkele bedrijven uit het Horticoop-portfolio aan het woord zoals Lensli, Lumiforte en Horticoop Technical Services. De dag werd afgesloten met een borrel en buffet.

CEO Steven van Nieuwenhuijzen: “De laatste keer dat de leden van Horticoop fysiek bij elkaar konden komen, is ruim drie jaar geleden. De bijeenkomst op de KNVB Campus was dan ook dubbel feestelijk. Niet alleen konden we elkaar na al die tijd weer zien, ook vierden we de nieuwe rol van Horticoop in de sector. Het gaf ons de gelegenheid om van gedachten te wisselen over de investeringen die we willen gaan doen, en de rol die de leden in ‘het nieuwe Horticoop’ hebben. Ik had al veel vertrouwen in onze plannen en dat is door deze bijeenkomst alleen nog maar verder versterkt.”

Voor meer informatie:
Horticoop
www.horticoop.nl  
info@horticoop.nl  

Publicatiedatum: