Arie Kamp wordt directeur van Urban-gro Europe

Arie Kamp wordt directeur van de Europese vestiging van Urban-gro in Nederland: Urban-gro Europe B.V. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt. 

"Ik ben blij dat ik met het team van Urban-gro aan de slag kan en mijn ervaring op het gebied van agtech kan inzetten om de groeistrategie in Europa vorm te geven," zegt Arie. "Europa kent een lange geschiedenis op het gebied van innovaties in Controlled Environment Agriculture en de toenemende vraag vanuit de consument naar een betere productkwaliteit zorgt ervoor dat er meer geld beschikbaar is voor investeringen in de sector. Met de mogelijkheden van Urban-gro en de grote vraag uit de markt zie ik veel mogelijkheden om klanten te helpen en te voorzien van expertise, zodat de CEA-sector in Europa verder ontwikkeld kan worden."

Bradley Nattrass, voorzitter en directeur van Urban-gro: "We zijn ontzettend blij dat we Arie kunnen verwelkomen in ons managementteam. Hij heeft uitgebreide ervaring als leidinggevende in de tuinbouwsector, vooral op het gebied van automatisering en systeemintegratie binnen CEA. Naast zijn waardevolle ervaring binnen de Europese markt, zal de reikwijdte van zijn netwerk en vergaande kennis over automatisering de uitbreiding van onze servicemogelijkheden ten goede komen van onze klanten in Noord-Amerika. We zijn blij met zijn bijdrage aan onze oplossingen voor de CEA-sector."

Arie Kamp brengt twintig jaar ervaring op het gebied van gecombineerde tuinbouw, technologie en verkoopervaring mee naar Urban-gro. Hiervoor was hij directeur van de afdeling Fresh Produce and Logistics van Viscon Group.Tijdens zijn langer dan 25 jaar durende carrière bij Viscon heeft Kamp verschillende functies vervuld en het bedrijf ondersteund bij de diverse uitbreidingen.

Voor meer informatie:
urban-gro
www.urban-gro.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven