1 juni: digitale workshop over de laatste ontwikkeling in vertical farming in Europa

De Japan Plant Factory Association (JPFA) organiseeert op 1 juni 2022 een online workshop in het Engels getiteld 'The Latest Developments of Plant Factories in Europe.'

De webinar zal een overzicht geven van de Europese markt voor vertical farms en van de laatste zakelijke en onderzoeksinitiatieven. Roel Janssen, de chief business officer van Planet Farms, zal spreken over "Planet Farms: Het ontsluiten van het ware potentieel van CEA, met een geavanceerde industriële benadering van verticale teelt, gecombineerd met Italiaanse voedselkwaliteit."

Vervolgens zal Pavlos Kalaitzoglou, de VP van Science bij Infarm, zijn visie op de verschillende onderzoeksonderwerpen delen onder de titel "Infarm Crop Science - A trip through our research program and philosophy."

Naast hun lezingen zal er een vraag- en antwoordsessie/paneldiscussie zijn met Eri Hayashi, vicevoorzitter van de JPFA.

Geregistreerde deelnemers aan de workshop zullen ook de mogelijkheid krijgen om de opgenomen video, die niet de vraag- en antwoordsessie/paneldiscussie bevat, te bekijken wanneer het hen later uitkomt gedurende een bepaalde periode.

De 148e JPFA-workshop vindt plaats op woensdag 1 juni 2022, om 9:00-10:30 uur (CEST). De opgenomen video kan worden bekeken van vrijdag 3 juni om 6.00 uur tot dinsdag 14 juni 2022 om 6.00 uur (CEST).

De workshop, die bestaat uit een live online seminar en een vraag- en antwoordronde, is gratis voor JPFA-leden. Niet-leden betalen € 36,81 per persoon.

Geïnteresseerden voor de komende JPFA-workshop kunnen zich hier aanmelden. Voor meer informatie, klik hier.

Voor het jaarlijkse programma van de JPFA-workshops, klik hier.

Om aan te melden voor het lidmaatschap van JPFA, klik hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven