Tholen – De horeca draait weer volop, toch hadden veel chefs de tijd genomen voor een bezoek aan de Rungis Food Fair. Het decor is de restaurantkas en de tuin van Café Clementine in Barendrecht waar vakmanschap en liefde voor het vak gedeeld konden worden.
Klik hier voor de fotoreportage
Op het gastronomische event werden chefs verrast door telers met hun bijzondere producten. Andersom werden ook de telers verrast door de creatieve toepassingen van hun product door de chefs. “Heel fijn om telers en chefs weer met elkaar te kunnen verbinden”, aldus eigenaresse Francis Zonneveld Piek en chef-kok Niels van den Berg, Manager Communicatie & Trends bij Rungis.
Eindexamen voor chefs in spe
De leerlingen van de Cas Spijkers Academie Nijmegen kookten tijdens de Rungis Food Fair hun examenopdracht. De verschillende teams werden gekoppeld aan de telers van Rungis en de chefs in spe zorgden ervoor dat die producten de hoofdrol op het bord kregen.
Klik hier voor de fotoreportage
Voor meer informatie:
Niels van den Berg
Rungis
Transportweg 34
2991 LV Barendrecht
+31 (0)180 61 78 99
niels@rungis.nl
www.rungis.nl