Nieuw klokverkoopsysteem biedt ZON meer flexibiliteit in het blokveilen en het Multi-Teler veilen

ZON Fruit & Vegetables lanceert Kosmos als nieuw klokverkoop-systeem. De nieuwste Kosmos -versie - die onder andere meer mogelijkheden voor het Multi-Telerveilen biedt – is sinds eind maart volledig operationeel.

De extra softwarewensen werden vastgelegd in een GAP/FIT-analyse en worden de komende jaren geïntegreerd in Kosmos. 
ZON maakt gebruik van de nieuwe generatie mogelijkheden die het verkoop- en informatieplatform in de cloud Kosmos te bieden heeft. Zowel de zaal- als thuiskopers schakelen over naar verkoop via Kosmos, goed voor 300 gebruikers op één klok.  

"Kosmos biedt meer flexibiliteit in het blokveilen en het Multi-Teler veilen, waarmee ZON gehoor geeft aan de stijgende vraag van de telers om 'op naam' te kunnen veilen. "Onze kopers ervaren Kosmos als een heel gebruikersvriendelijk veilsysteem, en ook de telers die we Kosmos hebben laten zien, zijn heel tevreden met de nieuwe mogelijkheden", zegt Els Van Herpen, Manager Klokverkoop.  
 
ZON is gestart met een standaard lay-out van het Kosmos-koperscherm, maar de klokkoper zal op termijn het scherm naar eigen wens kunnen instellen. "De komende jaren zullen dan ook in het teken staan van doorontwikkeling in het gebruik van het kloksysteem om zo aansluiting te blijven vinden bij onze kopers en telers. We willen onze klanten aan de klok zo bedienen met een zo compleet mogelijk assortiment."

Nieuwe KOSMOS-versie 21.2 als stabiele basis  
"Toen ZON als eerste grote fruit- en groenteveiling voor Kosmos koos, wisten we dat we de standaard Kosmos-versie dienden uit te breiden met de 'business rules' die eigen zijn aan de sector", zegt Patrick Bauwens, E-Trade Manager bij Aucxis. "De nodige extra softwareaanpassingen – zoals het tonen van productfoto’s, het uitbrengen van prebids, het gebruik van de Kosmos-app enz. - zullen de volgende jaren geïmplementeerd worden. Zo zal Kosmos stap per stap steeds meer te bieden hebben aan de gebruikers bij ZON."

"Met de lancering van de KOSMOS V21.2 bij ZON hebben we reeds een stevige basis gebouwd om deze in andere fruit- en groenteveilingen te gaan integreren", besluit hij.   

Bron: Aucxis

Voor meer informatie:
Aucxis RFID Solutions
Zavelstraat 40
9190 Stekene, België
+32 (0)3 790 17
info@aucxis.com
www.aucxis.com/rfid


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven