Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe zachtfruitkrat van Mondipal

Mondipal brengt in nauwe samenwerking met Inka Pallets uit Engeland een nieuw type fruitkrat op de Nederlandse markt. Deze fruitbak is speciaal ontwikkeld voor de zachtfruitsector en heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van andere kratten die momenteel verkrijgbaar zijn.

Deze zachtfruitkrat heeft een afmeting van 600x400x123 mm en is nestbaar te stapelen met een nestwaarde van maar liefst 50%. Dit is uniek ten opzichte van andere traditionele fruitkratten en levert een grote besparing op bij transport. Ook is gekeken naar mogelijkheden om de airflow van deze krat zo optimaal mogelijk te maken. Doordat de wanden en bodem van deze krat volledig zijn geperforeerd heeft de zachtfruitkrat de beste luchtstroom in zijn klasse en zorgt voor een optimale koeling van uw aardbeien, frambozen of bessen. Hierdoor blijven de producten langer vers dan in andere kratten.

Ook is gekeken om de handzaamheid van de krat te verbeteren. Het eindresultaat is een krat die niet alleen comfortabel in de hand ligt, maar die ook licht van gewicht is. Ondanks dat de krat slechts 1,15 kg weegt is de bak toch robuust en zeer geschikt voor veeleisend gebruik in het veld. Bovendien is de zachtfruitkrat in elke combicolor te krijgen en bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een bedrijfslogo. Zo kan deze krat perfect aansluiten op de huisstijl van het bedrijf.

Voor meer informatie:
Mondipal
Tel: +31 (0)341 375074
www.mondipal.nl

Publicatiedatum: